ورود
$quickAccessArticleTitle
English
Persian
منو اصلی
صفحه اصلی
درباره دانشکده
معرفی
ریاست
کارکنان
فرم ها و آیین نامه ها
افراد
اعضای هیأت علمی
استادان مدعو
استادان بازنشسته
معاونت ها و ادارات
معاونت آموزشی و پژوهشی
معاونت اداری، مالی و پشتیبانی
گروه های آموزشی
گروه علوم پایه
گروه بهداشت مواد غذایی
گروه پاتوبیولوژی
گروه علوم درمانگاهی
برنامه ترم بندی دروس
دوره کارشناسی
دکترای عمومی دامپزشکی
دوره های کارشناسی ارشد
دوره های دستیاری تخصصی
دوره های دکترای تخصصی PhD
امکانات آموزشی
دروس دانشکده
دروس ارائه شده
بیمارستان آموزشی پژوهشی دامپزشکی
آزمایشگاه ها
واحد امور دام
برنامه استادان کشیک بیمارستان
مجله دانشکده
دانشکده دامپزشکی
تماس با دانشکده
افراد
اعضای هیأت علمی
استادان مدعو
استادان بازنشسته
اعضای هیات علمی
هادی ابراهیم نژاد
هادی ابراهیم نژاد
(EN Page)
دانشیار
گروه بهداشت مواد غذایی
شماره تماس: 31322940
اتاق: -
پست الکترونیکی:
مقالات و کتب
طرح های پژوهشی
پایان نامه ها و رساله ها
دروس ارائه شده
کتب
هادی ابراهیم نژاد, Torsten burkholz, Claus Jacob ,Recent Advances in Redox Active Plant and Microbial Product ,اسپرینگر ,1393 ,978-94-017-8952 ,هلند ,
شهرام شکرفروش, سعید حسین زاده, مریم عباس والی, هادی ابراهیم نژاد ,ارزیابی و مدیریت سلامت و کیفیت غذاهای دریایی ,دانشگاه شیراز ,1393 ,9789644624896 ,ایران ,
هادی ابراهیم نژاد, ساحل متقی ,Nanotoxicology Toxicity Evaluation, Risk Assessment and Management ,CRC Press - Tylor & Francis Group ,1396 ,9781498799416 ,آمریکا ,
مقالات
Ladan Mansouri Najand, , Hadi Ebrahimnejad, Farideh Doostan, Nasrin Askari , Microbiological biochemical and organoleptic properties of fermented-probiotic drink produced from camel milk , Veterinary Research Forum , No. 4 , pp. 313-317 , 2017
hamed ebrahimnejad, Hadi Ebrahimnejad, Ashkan Salajegheh, Hamideh Barghi , Use of Magnetic Resonance Imaging in Food Quality Control A Review , Journal of Biomedical Physics and Engineering , No. 8 , pp. 119-124 , 2018
Hadi Ebrahimnejad, Seyedehsaba Kamani, shirin mansouri , Physicochemical properties of enriched yogurt with pistachio nut pellet , Pistachio and Health Journal (PHJ) , No. 1 , pp. 1-5 , 2018
, Seied Jamiladin Fatami, Seied Yousef Ebrahimi Pour, Hadi Ebrahimnejad, Jesus Castro, Michal Du?ek, V?clav Eigner , Six-coordinate oxo-vanadium(V) dimer complex with methoxy bridging Synthesis crystal structure biological activity and molecular docking , INORGANIC CHEMISTRY COMMUNICATIONS , No. 76 , pp. 1-4 , 2017
, , Hadi Ebrahimnejad, , Effect of chitosan on spoilage bacteria Escherichia coli and Listeria monocytogenes in cured chicken meat , INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES , No. 76 , pp. 303-309 , 2015
, , , Hadi Ebrahimnejad , Effects of Medium-Voltage Electrical Stimulation on Postmortem Changes in Fat-Tailed Sheep , JOURNAL OF FOOD SCIENCE , No. 17 , pp. 47-53 , 2012
Seied Yousef Ebrahimi Pour, Iran Sheikhshoaie, Jim Simpson, Hadi Ebrahimnejad, Michal Dusek, Nima Kharazmi, Vaclav Eigner , Antimicrobial activity of aroylhydrazone-based oxido vanadium(v) complexes in vitro and in silico studies , NEW JOURNAL OF CHEMISTRY , No. 40 , pp. 2401-2412 , 2016
maryam ansari-lari, sara basiri, majid hashemi, vahid sadeghi, Hadi Ebrahimnejad , Management practices associated with bulk tank total bacterial milk count in dairy herds , ONLINE JOURNAL OF VETERINARY RESEARCH , No. 20 , pp. 116-125 , 2016
Du Peng, Uma M. Viswanathan, Zhanjie Xu, Hadi Ebrahimnejad, Benjamin Hanf, Torsten Burkholz, Mark Schneider, Ingolf Bernhardt, Gilbert Kirsch, Claus Jacob , Synthesis of amphiphilic seleninic acid derivatives with considerable activity against cellular membranes and certain pathogenic microbes , JOURNAL OF HAZARDOUS MATERIALS , No. 269 , pp. 74-82 , 2014
Hadi Ebrahimnejad, , , Influence of sample condition on the histamine detecting capability of reversed-phase ion-pairing HPLC , RESEARCH OPINIONS IN ANIMAL and VETERINARY SCIENCES , No. 3 , pp. 293-296 , 2013
Hadi Ebrahimnejad, hamidreza gheisari, Abdollah Hossein Khan Nazer , Pea Seedling Amine Oxidase Application an Emerging Antihistamine Strategy in Tuna Fish , journal of food processing and technology , No. 4 , pp. 242- , 2013
همایش ها
هادی ابراهیم نژاد, مینا برفه ئی ,نقش کشت های آغازگردر جلوگیری از تجمع و عوارض نامطلوب گالاکتوز در شیر و فرآورده های تخمیری ,دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن ,1393/12/03 ,ایران ,
هادی ابراهیم نژاد, مژگان منظری ,ارزیابی تیتراسیون یدومتریک در محاسبه میزان هیپوکلریت سدیم در شیر ,دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن ,1393/12/03 ,ایران ,
هادی ابراهیم نژاد, لعیا ابراهیمی ,غنی سازی با سلنیوم راهی برای تولید فرآورده های لبنی فراسودمند ,چهارمین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا ,1393/08/15 ,ایران ,
Peng Du, Uma m. Viswanathan, Zhanjie Xu, هادی ابراهیم نژاد, Benjamin Hanf, Torsten Burkholz, Marc Schneider, Ingolf Bernhardt, Gilbert Kirsch, Mathias Montenarh, Claus Jacob ,Biological applications of chalcogens amphiphilic seleninic acids with multiple impact on living cells ,The 3rd International Conference on Research Frontiers in Chalcogen Cycle Science Technology ,1392/03/06 ,هلند ,
سید مرتضی آقامیری, هادی ابراهیم نژاد, عارفه اکبری جور, زهرا قدمی طبقدهی ,مطالعه باکتریایی مخزن شیر گاوداری های اطراف کرمان و برخی عوامل مدیریتی موثر بر آن ,دومین همایش ملی مدیریت بهداشت دام ,1394/02/24 ,ایران ,
هادی ابراهیم نژاد, مهسا خالقی, وصال عبدلی نژاد, مریم نقی پوربرج ,تولید گوشت غنی شده با سلنیوم راهی جهت بهبود سطح سلنیوم افراد جامعه ,دومین همایش ملی مدیریت بهداشت دام ,1394/02/24 ,ایران ,
سعیده شکوه سلجوقی, لادن منصوری نژند, هادی ابراهیم نژاد ,بررسی خصوصیات ارگانولپتیکی محصول تخمیری-پروبیوتیکی حاصل از شیر شتر ,سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی ,1394/06/18 ,ایران ,
لادن منصوری نژند, هادی ابراهیم نژاد, سعیده شکوه سلجوقی ,مطالعه ویژگی ها و تغییرات شیمیایی فرآورده تخمیری - پروبیوتیکی شیر شتر ,سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی ,1394/06/18 ,ایران ,
هادی ابراهیم نژاد, لادن منصوری نژند, سعیده شکوه سلجوقی ,بررسی ماندگاری باکتری های پروبیوتیک، فرآورده تخمیری تولید شده از شیر شتر ,سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی ,1394/06/18 ,ایران ,
محمدجواد پورمقدسی, لادن منصوری نژند, هادی ابراهیم نژاد ,بررسی خصوصیات ارگانولپتیکی محصول تخمیری-پروبیوتیکی حاصل از شیر اسب ,دومین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی ,1394/06/26 ,ایران ,
محمدجواد پورمقدسی, هادی ابراهیم نژاد, لادن منصوری نژند ,مطالعه ویژگی ها و تغییرات شیمیایی فرآورده تخمیری-پروبیوتیکی شیر اسب ,دومین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی ,1394/06/26 ,ایران ,
حامد ابراهیم نژاد, هادی ابراهیم نژاد, مژگان منظری ,کاربرد مدالیته های مختلف تصویربرداری با اشعه X در زمینه فرآوری ماهی ها در صنایع غذایی ,نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران ,1394/12/08 ,ایران ,
مژگان منظری, هادی ابراهیم نژاد ,نقش گیاهان و مواد غذایی در مهار کئوروم سنسینگ عفونت ها و آلودگی های ناشی از سودوموناس آئروژینوزا ,نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران ,1394/12/08 ,ایران ,
هادی ابراهیم نژاد, زهرا علی نیا, مریم درینی, زینب حکیمی مزرعه نو ,Antimicrobial activity of pistachio (Pistacia vera L.) hull extract against the sessile and planktonic forms of Pseudomonas aeruginosa ,International conference on engineering applied sciences ,1394/12/20 ,امارات متحده عربی ,
هادی ابراهیم نژاد, فرزانه ایران نژادپاریزی, زهرا قدمی طبقدهی ,Evaluating the antimicrobial activity of the various components of pomegranate (Punica granatum (L.) cv. Rabab) against MRSA ,The 9th International Congress of Clinical Microbiology ,1394/07/21 ,ایران ,
سیده صفا علوی خوشحال, لادن منصوری نژند, هادی ابراهیم نژاد, عاطفه نیک ورز ,ارزیابی اثر ضد سودوموناس آئروژینوزا فرآورده تخمیری-پروبیوتیکی شیر شتر ,اولین همایش ملی بیماری های مشترک بین انسان و دام ,1395/12/04 ,ایران ,
هادی ابراهیم نژاد, علی عباسی ,بروسلوز در شتر و بررسی جنبه های مشترک آن بین انسان و دام ,اولین همایش ملی بیماری های مشترک بین انسان و دام ,1395/12/04 ,ایران ,
عاطفه نیک ورز, هادی ابراهیم نژاد, لادن منصوری نژند, نداالسادات فاطمی, زهره کمالی پور ,ارزیابی پتانسیل ضد میکروبی فرآورده های تخمیری-پروبیوتیکی تهیه شده از شیر شتر علیه باکتری باسیلوس سرئوس ,دومین کنگره ملی شتر ,1395/11/02 ,ایران ,
لادن منصوری نژند, هادی ابراهیم نژاد, عاطفه نیک ورز, محبوبه سلطانی گردفرامرزی, سعیده طالبی پورفرسنگی ,ارزیابی پتانسیل ضد میکروبی فرآورده های تخمیری-پروبیوتیکی تهیه شده از شیر شتر علیه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز ,دومین کنگره ملی شتر ,1395/11/02 ,ایران ,
محسن افشارمنش, محمد خواجه بمی, هادی ابراهیم نژاد ,تاثیر نانو ذرات اکسید روی بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی ,همایش علمی پژوهشی کشاورزی، مهندسی پزشکی و گیاه پزشکی ایران ,1395/05/25 ,ایران ,
اسماء امیری, هادی ابراهیم نژاد, لادن منصوری نژند, رضا خیراندیش, جلیل آبشناس ,اثر محافظتی شیرمادیان و فرآورده تخمیری-پروبیوتیکی تهیه شده از آن بر زخم معده القایی موش صحرایی ,اولین همایش بین المللی و سومین همایش ملی گیاهان دارویی، طب سنتی و کشاورزی ارگانیک ,1395/05/21 ,ایران ,
فرزانه ایران نژادپاریزی, زهرا قدمی طبقدهی, ام البنین فرح بخش, مسعود سامی, هادی ابراهیم نژاد ,مطالعه ویژگی های ریخت شناسی، فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی اجزای میوه انار رقم رباب در جهت تولید نگهدارنده طبیعی مواد غذایی ,اولین همایش ملی کشاورزی و کارآفرینی ,1395/11/20 ,ایران ,
عاطفه نیک ورز, هادی ابراهیم نژاد, لادن منصوری نژند ,نقش ضدمیکروبی محصول پروبیوتیکی شیر شتر در مهار اشریشیاکلی O157 H7 ,دومین همایش توسعه کیفیت، راهبردی فراگیر در سلامت غذا ,1395/02/28 ,ایران ,
عاطفه نیک ورز, لادن منصوری نژند, هادی ابراهیم نژاد ,بررسی اثر ضدباکتریایی محصول تخمیری-پروبیوتیکی شیر شتر علیه استافیلوکوکوس آرئوس ,دومین همایش توسعه کیفیت، راهبردی فراگیر در سلامت غذا ,1395/02/28 ,ایران ,
مژگان منظری, لادن منصوری نژند, عاطفه نیک ورز, محمدجواد پورمقدسی, هادی ابراهیم نژاد ,ارزیابی اثر ضد سودوموناس آئروژینوزا فرآورده ی تخمیری-پروبیوتیکی شیر مادیان ,دومین همایش توسعه کیفیت، راهبردی فراگیر در سلامت غذا ,1395/02/28 ,ایران ,
عارفه اکبری جور, سید مرتضی آقامیری, هادی ابراهیم نژاد ,Bulk tank milk bacterial parameters of dairy cow farms in Kerman County ,The 4th International Congress of Large Animal Practitioners ,1395/11/20 ,ایران ,
اشرف السادات فاطمی حسن آبادی, فیروزه دانافر, هادی ابراهیم نژاد ,مطالعه تاثیرشرایط استخراج روغن هسته خرما بر فعالیت آنتی اکسیدانی آن ,دومین کنفرانس ملی در راهکارهای صنعتی سازی در علوم مهندسی ,1396/04/07 ,ایران ,
هادی ابراهیم نژاد, شهاب مقصودی ,مطالعه فعالیت ضدباکتریایی نانوکامپوزیت های ZnOa.Fe2O3b ,سومین همایش ملی و کارگاه های تخصصی علوم و فناوری نانو ,1396/06/01 ,ایران ,
مژگان منظری, لادن منصوری نژند, هادی ابراهیم نژاد, سجاد مسجدی مهرجردی ,مطالعه اثر فراورده تخمیری-پروبیوتیکی شیر مادیان بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس ,اولین کنگره ملی تغذیه، بهداشت و سلامت غذا ,1396/02/13 ,ایران ,
مژگان منظری, هادی ابراهیم نژاد, لادن منصوری نژند, سجاد مسجدی مهرجردی ,اثر فراورده تخمیری-پروبیوتیکی شیر مادیان بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز ,اولین کنگره ملی تغذیه، بهداشت و سلامت غذا ,1396/02/13 ,ایران ,
سجاد مسجدی مهرجردی, هادی ابراهیم نژاد, امیر ستاری ,مطالعه برخی از ویژگی های فیزیکی فیله قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری در دمای انجماد ,چهارمین سمینار ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان و دومین جشنواره بز کرکی راینی ,1396/06/15 ,ایران ,
نغمه دهقانی تفتی, محسن افشارمنش, محمد سالارمعینی, هادی ابراهیم نژاد ,ارزیابی مقایسه ای خواص آنتی اکسیدانی اسانس گیاهان دارویی آویشن و مرزه ,چهارمین سمینار ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان و دومین جشنواره بز کرکی راینی ,1396/06/15 ,ایران ,
نغمه دهقانی تفتی, محسن افشارمنش, محمد سالارمعینی, هادی ابراهیم نژاد ,ارزیابی خواص ضد میکروبی اسانس گیاه پونه به منظور استفاده در صنعت دام و طیور ,چهارمین سمینار ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان و دومین جشنواره بز کرکی راینی ,1396/06/15 ,ایران ,
لعیا ابراهیمی میمند, هادی ابراهیم نژاد ,بررسی تاثیر اشعه ی مایکروویو بر سلامت غذا و انسان ,پنجمین همایش ملی امنیت غذایی ,1396/07/20 ,ایران ,
مژگان منظری, لادن منصوری نژند, هادی ابراهیم نژاد ,ارزیابی اثر فرآورده ی تخمیری پروبیوتیکی تهیه شده از شیر مادیان علیه باکتری اشریشیا کلی O157H7، ,دهمین گردهمایی دامپزشکان علوم بالینی ایران ,1396/11/24 ,ایران ,
ندا اسکندر زاده هارمی, هادی ابراهیم نژاد, امین گنجوی, علی هاشمیان میمندی, محمدعلی رضائی ,Antimicrobial efficiency of Citrullus colocynthis ,18th International Iranian Congress of Microbiology ,1396/06/07 ,ایران ,
ندا اسکندر زاده هارمی, هادی ابراهیم نژاد, علی هاشمیان میمندی, امین گنجوی, محمدعلی رضائی ,Comparison of flagellated and non-flagellated bacteria resistance against Citrullus colocynthis ,18th International Iranian Congress of Microbiology ,1396/06/07 ,ایران ,
هادی ابراهیم نژاد, شهاب مقصودی ,بررسی اثر ضد باکتریایی نانوذرات نقره و اکسید روی سنتز شده به روش سبز با )Achillea millefolium استفاده از عصاره گیاه ,دومین هماسیش ملی علوم و فناوری نانو ,1397/02/20 ,ایران ,
هادی ابراهیم نژاد, شهاب مقصودی ,the antibacterial effects of greensynthesized silver nanoparticles by Achillea millefolium extract ,اولین کنفرانس علوم و فناوری های شیمی کاربردی شیمی زمین و شیمی محیط زیست ,1397/02/19 ,ایران ,
طرح های بنیادی
بررسی فراوانی آلودگی فرآورده های لبنی شهر کرمان به استافیلوکوکوس آرئوس مولد انتروتوکسین (فاز دوم) ,لادن منصوری نژند, حسین رشیدی, بلال صادقی, هادی ابراهیم نژاد, رضا حاجی محمدی فریمانی, پریسا خواجوئی زاده, مهلا ارومیه ئی ,1396 ,
بررسی فراوانی آلودگی فرآورده های لبنی شهر کرمان به استافیلوکوکوس آرئوس مولد انتروتوکسین ,لادن منصوری نژند, حسین رشیدی, بلال صادقی, هادی ابراهیم نژاد, پریسا خواجویی, مهلا ارومیه ئی ,1395 ,
لیست طرح های پژوهشی
بررسی فراوانی آلودگی فرآورده های لبنی شهر کرمان به استافیلوکوکوس آرئوس مولد انتروتوکسین (فاز دوم) ,لادن منصوری نژند, حسین رشیدی, بلال صادقی, هادی ابراهیم نژاد, رضا حاجی محمدی فریمانی, پریسا خواجوئی زاده, مهلا ارومیه ئی ,1396 ,
بررسی فراوانی آلودگی فرآورده های لبنی شهر کرمان به استافیلوکوکوس آرئوس مولد انتروتوکسین ,لادن منصوری نژند, حسین رشیدی, بلال صادقی, هادی ابراهیم نژاد, پریسا خواجویی, مهلا ارومیه ئی ,1395 ,
نام و نام خانوادگی
عنوان پروژه
مقطع
نقش
تاریخ دفاع
علی عباسی
بررسی اپیدمیولوژی مولکولی و فیلوژنتیک جدایه های بیفیدوباکتریوم
دکتری
1400/04/05
محمدرضا عباس پورتولیر
تأثیر عصاره و پودر برگ و پودر میوه گیاه آقطی (پلم) بر عملکرد رشد، ایمنی، مورفولوژی روده و کیفیت گوشت و امکان جایگزینی آن با آنتیبیوتیک در جوجههای گوشتی.
کارشناسی ارشد
1397/10/01
فتانه افضلی
سنتز بالنگو و رس اصلاح شده با لیگاند های تیولی دو و سه دندانه: حذف کاتیون های جیوه و سرب، ارزیابی مهار خوردگی و رفتار ضد باکتریایی
کارشناسی ارشد
1403/06/21
اروشا احمدی
کاربرد نوآورانه ی ساکارومایسس بولاردی غنی شده با آهن در غنی سازی ماست
دکتری
1403/08/23
منیژه احمدی
تهیه، شناسایی و بررسی خواص بیولوژیکی و کاتالیسیتی کمپلکسهای مس حاوی لیگاند2-2((-هیدروکسی-3متوکسی بنزیلیدن)امینو)-4-متیل فنول
کارشناسی ارشد
1398/06/13
شیوا علیزاده
بررسی تاثیر حفاظتی شیر الاغ بر روی زخم معده ناشی از اتانول در موش صحرایی
دکتری
1398/07/30
احمد علیزاده
بررسی هیستوپاتولوژیک ضایعات پانکراس در گوسفند و بز در کشتارگاه صنعتی دام کرمان
دکتری
1403/04/16
مختار اقتداری
بررسی تاثیر پودر سیانو باکتر اسپرولینا و باکتری باسیلوس کواگولانس بر روی درصد بازماندگی و رشد میگوی وانامی
کارشناسی ارشد
1400/11/17
مژده فیروزی
اثر سطوح مختلف پودر خرمای بدون هسته با و بدون آنزیم بر عملکرد بلدرچین های ژاپنی گوشتی
کارشناسی ارشد
1397/10/17
سعیده السادات قریشی
مطالعه فیلوژنتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس¬های تولیدکننده باکتریوسین
دکتری
1398/09/17
علی گلذارامغانی
بررسی پایداری حرارتی روغن هسته انار
دکتری
1397/04/16
الهام حسنی سرخانی
بررسی تاثیر استفاده از اسانس پونه و پروبیوتیک بر عملکرد ، مورفولوژی روده ،پاسخ ایمنی وکیفیت گوشت جوجه های گوشتی
کارشناسی ارشد
1397/06/27
اشرف السادات فاطمی حسن آبادی
مطالعه عوامل تاثیرگذار بر استخراج ترکیبات آنتی اکسیدان از هسته خرما
کارشناسی ارشد
1396/06/27
هدی کاظمی پور
سنتز و شناسایی تعدادی از کمپلکس های مس(II)حاوی لیگاندهای شیف باز سه دندانه و بررسی خواص بیولوژیکی آن ها
کارشناسی ارشد
1398/11/05
محمد خواجه بمی
اثر منابع مختلف سلنیوم (معدنی، نانو و کنژوگه) و اثرات متقابل آنها با ویتامین E بر عملکرد، پاسخهای فیزیولوژیکی و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی
دکتری
1400/06/22
سجاد مسجدی مهرجردی
بررسی اثرات عصاره آبی پوست انار بر تغییرات شیمیایی فیله قزل آلای رنگین کمان در طی نگهداری در یخچال و فریزر
دکتری
1396/12/14
پیمان نصیری پور
سنتز سبز نانوذرات نقره، اکسید روی و نانوکامپوزیت نقره/اکسید روی و بررسی خاصیت ضدباکتریایی آن ها
کارشناسی ارشد
1397/11/01
مرضیه سبزه کار
تاثیر عصاره ی گوشت بلدرچین در ایجاد بیوفیلم سالمونلا تایفی موریوم بر روی سطوح مختلف
دکتری
1403/06/28
فهیمه سالاری گوهرریزی
سنتز و شناسایی مزوپورهای جدید برپایه ی سیلیکای KCC1 و بررسی کاربردهای آنها
دکتری
1403/06/20
فرزانه صالحی نعمت آباد
بررسی تاثیر نانو کامپوزیت های ZnO.Fe2O3 در باکتری های بیماری زا و آفت کش بیولوژیکی باسیلوس تورینجینسیس
کارشناسی ارشد
1396/08/01
علی شادروان
تاثیر سدیم هیومات وکمپلکس مواد هیومیکی بر عملکرد رشد،مورفولوژی روده و پاسخ ایمنی جوجه گوشتی.
کارشناسی ارشد
1396/11/18
فاطمه سلطانی نژاد
مطالعه سمیت عصاره گیاه ویتانیا کوآگولانس، به عنوان یک افزودنی رایج غذایی، در مدل جنین جوجه
دکتری
1397/11/14
ایمان سلطانی نژاد
بررسی پایداری حرارتی روغن زیره
دکتری
1397/06/19
محدثه زابلی
بررسی داکینگ ملکولی میزان تمایل متابولیتهای پپتیدی لاکتوباسیلها به اتصال به پروتئینهای سطحی ویروس SARS-CoV-2
دکتری
1399/11/15
حمید ضیغمی نژاد
معدنی
کارشناسی ارشد
1395/12/14
سیده فریبا احمدی نژاد
بررسی تاثیر استفاده ازپودر گیاه دارویی خارخسک و فلفل قرمز درمقایسه با محرک رشد فلاوفسفولیپول برپارامترهای عملکرد ، مورفولوژی روده وکیفیت گوشت جوجه های گوشتی
کارشناسی ارشد
1395/12/18
فرزانه ایران نژادپاریزی
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های آبی هسته،پالپ،پوست و آب انار(پونیکا گراناتوم - ال)رقم رباب علیه بعضی از باکتری های فرصت طلب و پاتوژن
دکتری
1395/09/21
عارفه اکبری جور
بررسی شاخص های باکتریایی مرتبط با مدیریت در شیر مخزن گاوداری های شهرستان کرمان
دکتری
1396/06/28
اسماء امیری
اثر محافظتی شیر مادیان و فرآورده های تخمیری - پروبیوتیکی تهیه شده از آن بر زخم معده القایی موش صحرایی
دکتری
1395/06/23
نگین امیری دوماری
بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف اسانس سیر و زیره کپسوله شده بر عملکرد، فراسنجه های خون، پاسخ ایمنی، بیان ژن موسین و مورفولوژی روده در تغذیه جوجه های گوشتی
دکتری
1400/02/04
محمدجواد پورمقدسی
تولید فراورده تخمیری ،پروبیوتیکی از شیر مادیان و ارزیابی خواص فیزیکو شیمیایی آن
دکتری
1394/06/25
فریده حیدری دلفارد
سنتز، شناسایی و فعالیت های ضد میکروبی شیف باز سه دندانه 3-((2-هیدروکسی فنیل) آمینو )-3،1 دی فنیل پروپ - 2-ان-1- اُن و کمپلکس های(Cu(II و (V(V آن
کارشناسی ارشد
1393/11/08
نغمه دهقانی تفتی
ارزیابی مقایسه ای استفاده از اسانس گیاهان دارویی آویشن، مرزه و پونه در تغذیه بلدرچین ژاپنی
دکتری
1398/06/16
طیبه زندوکیلی
سنتز، شناسایی و بررسی خواص آنتی میکروبی و آنتی اکسیدانی برخی کمپلکس های حاوی لیگاند دفراسیروکس
دکتری
1400/11/12
سعیده شکوه سلجوقی
خصوصیات شیمیایی و حس فرآورده های تخمیری پروبیوتیکی حاصل از شیر شتر
دکتری
1394/06/25
علی اکبر فیوج شاکرم خانی
ارزیابی مقایسه ای اثرات جیره های حاوی محرک رشد (پروبیوتیک) و گیاهان دارویی پونه کوهی و فلفل قرمز برعملکرد، سیستم ایمنی، کیفیت گوشت، جمعیت باکتریایی و مورفولوژی روده در کبک نژاد چوکر
کارشناسی ارشد
--------
شهرزاد کاظم زاده
سنتز نانو امولسیون های حاوی اسانس گیاه مرزنجوش و نانو ذرات نقره/ روی اکسید کپسوله شده و بررسی فعالیت ضد باکتریائی آنها
کارشناسی ارشد
1398/11/14
فریماه محمدصادقی
مطالعه امکان جایگزینی مکمل مواد معدنی جیره با کمپلکس مواد هیومیکی و ترکیب آن با پروبیوتیک بر عملکرد ، مورفولوژی روده ، پاسخ ایمنی و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی.
کارشناسی ارشد
1396/11/18
مژگان منظری
ارزیابی پتانسیل ضد باکتریایی فراورده تخمیری پروبیوتیکی تهیه شده از شیر مادیان بر علیه برخی از باکتریهای پاتوژن
دکتری
1395/06/24
علی موسی پوربردسیری
بررسی اثرات اسانس های گیاهی رزماری و مرزه ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد، متابولیت های خون، پاسخ ایمنی، مورفولوژی روده و کیفیت لاشه در جوجه های گوشتی
دکتری
1399/12/13
عاطفه نیک ورز
ارزیابی پتانسیل ضد باکتریایی فرآورده های تخمیری پروبیوتیکی تهیه شده از شیر شتر بر علیه برخی از باکتری های پاتوژن
دکتری
1395/04/14
نام درس
نام درس
کد درس
تعداد واحد
گروه درسی
زمان ارائه درس
تاریخ امتحان
ترم ارائه درس
زبان تخصصی
2922013
2
01
هرهفته چهارشنبه (12:00 - 13:00)
1404/04/10 (13:30 - 15:30)
ترم دوم 1403
زبان تخصصی
2922013
2
01
هرهفته چهارشنبه (13:30 - 15:30)
1403/03/31 (08:00 - 10:00)
ترم دوم 1402
زبان تخصصی
2922013
2
01
هرهفته چهارشنبه (13:30 - 15:30)
1402/11/04 (08:00 - 10:00)
ترم اول 1402
نمایش 3 نتیجه