جلسه دفاع اولین فارغ التحصیل دوره تخصصی جراحی دامپزشکی

دکتر محمد فرج لی عباسی نخستین فارغ التحصیل دکترای تخصصی رشته جراحی دامپزشکی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید باهنر کرمان

دفاع اولین دانش آموخته بخش جراحی دامپزشکی در مقطع دکتری تخصصی، روز سه شنبه 17 بهمن ماه 96، در دانشکده دامپزشکی برگزارشد.

دکتر محمد فرج لی عباسی متولد شهریور 68 شهر تبریز است که دوره دکترای عمومی را در دانشکده دامپزشکی تبریز و دوره دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی خود را در دانشگاه شهید باهنر گذرانده است.

عرض تبریک فراوان و خسته نباشید خدمت بخش وزین جراحی  دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید باهنر کرمان،خصوصا جناب آقای دکتر محمد مهدی مولایی، استاد تمام بخش جراحی که راهنمایی این رساله ارزشمند را عهده دار بودند.تشکر ویژه از جناب آقای دکتر علومی و جناب آقای دکتر آذری بابت برگزاری با کیفیت دوره دستیاری جراحی.
 لازم به ذکر است که بخش جراحی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید باهنر کرمان از سال 1392 اقدام به اخذ دانشجوی دکترای تخصصی نمود و هم اکنون با 5 رزیدنت تخصصی یکی از فعال ترین بیمارستان های دامپزشکی در زمینه ارایه خدمات تخصصی جراحی می باشد.