برگزاری کارگاه "ملاحظات ایمنی در آزمایشگاه بیوشیمی"

کارگاه "ملاحظات ایمنی در آزمایشگاه بیوشیمی"

کارگاه اصول اولیه، ملاحظات و توصیه های ایمنی برای افراد فعال در آزمایشگاه بیوشیمی با سخنانی خانم دکتر ندا اسکندرزاده عضو هیات علمی گروه علوم پایه دانشکده و با هدف افزایش آشنایی اعضا هیات علمی و دانشجویان با کار در آزمایشگاه ها و در ادامه فعالیت شبکه آزمایشگاهی دانشکده در روز سه شنبه 21 خرداد 1398 در محل تالار دکتر تاجیک دانشکده برگزار گردید.

مجموعه کارگاه ها و سخنرانی های فوق به همت آقای دکتر ابراهیم نژاد و با مدیریت آقای دکتر گلچین و در راستای توسعه شاخه HSE آزمایشگاه های دانشکده برگزار می گردد.

در این کارگاه تعدادی از دانشجویان و اعضای هیئت علمی حضور داشتند. در مطالب ارائه شده سعی شد ضمن آشنایی حضار با انواع خطرات در آزمایشگاه و شیوه پیشگیری از ایجاد خطر، مطالبی نیز جهت برخورد با اتفاقات و مراقبت های زمان اورژانسی نیز بیان شود. همچنین شرکت کنندگان با برچسب های ایمنی بر روی مواد شیمیایی و نحوه دفع پسماندهای آزمایشگاهی آشنا شدند. در خلال مطالب، آدرس سایت های معتبر کمک کننده به آگاهی های ایمنی معرفی و تعدادی فایل PDF در سایت دانشکده برای دانلود و مطالعه علاقه مندان گذاشته شد.

فایل ارائه (دانلود)