نمایشگر یک مطلب

یکی از محتواهای وب موجود را انتخاب کرده و یا یک محتوای جدید جهت نمایش در این پورتلت ایجاد کنید.

برگزاری پنجمین کنگره بهداشت و بیماریهای اسب

"پنجمین کنگره بهداشت و بیماریهای اسب" در تاریخ­های 23 و 24 آذرماه سال جاری (1400) در دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار خواهد شد. این گردهمایی پذیرای مقالات محققین گرامی و دانشجویان عزیز به هر دو صورت خلاصه و کامل خواهد بود.

لازم به ذکر است که محورهای این کنگره به گونه­ای طراحی شده­اند تا علاوه بر متخصصین علوم بالینی، بتوانیم پذیرای همکاران محترم سایر گرایش­های دامپزشکی که به نحوی با علوم بالینی ارتباط دارند نیز باشیم. کاربرد علوم پایه در بهداشت و بیماریهای اسب، بیوشیمی بالینی، فارماکولوژی بالینی، فیزیولوژی بالینی، کالبد شناسی و تصویر برداری تشخیصی، سلول­های بنیادی و کاربرد آنها، شاخه­های مختلف پاتوبیولوژی و کاربرد آنها در تشخیص و درمان اسب و همچنین بهداشت، پرورش، تغذیه و رفتارشناسی، مدیریت، طب ورزشی و سوارکاری، تبارشناسی و مطالعات پاراکلینیکی و بیومتریک از جمله مباحثی هستند که در تنظیم محورهای کنگره به آنها توجه ویژه­ای شده است تا بر ارتباط بین حوزه­های مختلف دامپزشکی تاکید داشته باشیم.