برگزاری جلسه مشترک دانشکده دامپزشکی و اداره کل دامپزشکی استان کرمان

در آستانه هفته پژوهش و با هدف ارتباط بهتر با اداره کل دامپزشکی استان جهت هدفمندی انجام پایان نامه ها و تحقیقات اساتید، ارائه دروس، تعریف دروس جدید و به طور کلی بررسی نیازها و انتظارات جامعه از آموزش دامپزشکی، جلسه مشترکی با حضور مدیر کل پژوهشی دانشگاه، مدیر کل و مدیران ستادی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، و اعضاء هیات علمی دانشکده دامپزشکی در تاریخ 13 آذرماه در محل آمفی تاتر دانشکده دامپزشکی برگزار گردید.

در این جلسه پس از خیرمقدم رئیس دانشکده دامپزشکی، سرکار خانم دکتر کاظم نیا کلیاتی از مشکلات دامپزشکی استان و نیازهای اداره کل را بیان نمودند. در ادامه آقای دکتر رشیدی، مدیر کل اداره دامپزشکی استان در خصوص زمینه های تحقیقاتی و همچنین آموزشهای مورد نیاز فارغ التحصیلان جهت موفقیت در جامعه بیان نمودند.

در ادامه جلسه اعضاء هیات علمی دانشکده به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداختند. در خاتمه، آقای دکتر قنبرپور، مدیر کل حوزه پژوهشی دانشگاه در زمینه ارتباطات دانشکده و اداره کل و زمینه های همکاری پژوهشی مطالبی را ایراد نمودند.