برگزاری اولین دوره آموزش هنرهای رزمی سواره

اولین دوره آموزش هنرهای رزمی سواره در منطقه جنوب شرق کشور، با تدریس استاد علی قورچیان قهرمان بین المللی این رشته و رئیس کمیته هنرهای رزمی سواره فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی ایران در روزهای 27 و 28 دی ماه 1397 در محل مجموعه سوارکاری دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار گردید. در این دوره که با حضور شرکت کنندگانی از شهرهای مختلف استان کرمان برگزار گردید، تیراندازی با کمان و نیزه آموزش داده شد.

هنرهای رزمی سواره یکی از جوانترین، جذابترین و مهیج ترین شاخه­های ورزش سوارکاری می باشد. علیرغم اینکه قدمت این رشته به تاریخ چند هزارساله ایران بر می گردد، متاسفانه تنها دو سال است که به طور رسمی در حال آموزش و گسترش می باشد. با توجه به استقبال هنرجویان استان کرمان از این رشته، مقرر گردید با همکاری کمیته کشوری این رشته، دوره­های تکمیلی آن در ماه های آینده با هدف تربیت مربیان بومی در استان کرمان، ادامه یابد. با وجود نو پا بودن این رشته در فدراسیون سوارکاری کشور، با توجه به اینکه ایران خاستگاه این رشته بوده است، علاقمندان و هنرجویان آن به سرعت در حال گسترش است و تا کنون دو دوره مسابقات قهرمانی جهان آن در شهرهای یزد و شیراز برگزار گردیده و در استان کرمان نیز سوارکاران فراوانی به این رشته گرایش پیدا نموده اند.

این دوره با مشارکت کمیته هنرهای رزمی سواره، هیات سوارکاری استان کرمان توسط دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار گردید.